mandag 23. februar 2009

good times

Da var helga over og hverdagen viser sitt stygge ansikt igjen. Ting er som det ofte blir etter ei helg ute. Man oppdagen altforr sent at kjøleskapet står helt tomt for mat siden man vurderte at øl var det man trengte aller først, mat kan man jo kjøpe senere. Lesing som står igjen for man kan jo liksågreit bare begynne helga skikkelig på fredag, det fortjener man vel? Der det for noen dager siden lå pent sparte lapper i pengeboka ligger det nå noen småpenger som er igjen etter øl, nattmat, drosje, alt annet superviktig for en moderne, selvstendig kvinne... Og oppvasken er spart. o' glede.
Men vil også påstå at det var verdt det, som regel er det vel det. Der har man et lyspunkt ved at gode venner flytter langt bort, når de kommer tilbake må man gjøre no ekstra ut av det, ikke sitte å se på film og spise snop som man gjør ellers med de fastboende, som for all del er på grensen til umenneskelig koselig til tider det også!

Denne uka var vi I teateret(takk for den Tonje) og så Knut Nærums Peer! veldig veldig morsomt, men lets face it, åpne esten hva som helst med en disney sang og jeg er solgt! Vi spiste tapas, spiste lunsj ute dagen før det igjen (så logikken klarte å krangle meg fra å bestille pizzan kroppen min så sårt trengte, kokte nudler heller, kroppen er fortsatt fornærmet) og var ute så det ljomet. KOS! dette ser ut som minner jeg må leve lenge på siden kontoen nok har fått seg en liten knekk, har ikke turt å sjekke ennå, men it aint pretty.

Så var det altså tilbake til hverdagen, med nudler, tørre brødskiver, månedsgammel nugatti, ekstra lesing, klesvask, oppvask og generelle huslige gjøremål. Men du og du, hva skulle man gjort uten noen utskeielser iblandt?

Ingen kommentarer: